KAM: Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu

Over ons

KAM-interactive is een samenwerkingsverband KAM-adviseurs, milieu-/veiligheidskundigen, auditoren, automatiseringsdeskundigen en webdesigners. Het streven naar continue verbetering heeft geleid tot de ontwikkeling van een online KAM-managementsysteem.

De webapplicatie is opgebouwd op basis van de uitgangspunten van de ISO 9001:2015 en de VCA**. Door de toegepaste High Level Structure (HLS) is ons KAM-managementsysteem eenvoudig aan te vullen met andere normen.

Een pragmatische aanpak en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kernwaarden voor onze organisatie. Onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Maak kennis met ons team:

 

Jolanda is medewerkster bij KAM-Interactive. Na haar studies bedrijfsadministratie en commerciële economie heeft zij gewerkt in diverse administratieve functies. Jolanda houdt zich bezig met administratie en de backoffice ondersteuning van KAM-Interactive.

Lisa is student integrale veiligheid. Ze doet een duale opleiding wat inhoudt dat ze vier dagen in de week voor KAM-interactive werkt en een dag naar school gaat. Lisa gaat meerdere KAM-opleidingen volgen en houdt zich nu bezig met het ondersteunen en adviseren van klanten. Ook ondersteunt ze de backoffice.

 

Deze personen worden ondersteund door een groep van KAM-adviseurs, milieu-/veiligheidskundigen, auditoren, automatiseringsdeskundigen en webdesigners.