KAM: Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu

Over ons

KAM-interactive is een samenwerkingsverband KAM-adviseurs, milieu-/veiligheidskundigen, auditoren, automatiseringsdeskundigen en webdesigners. Het streven naar continue verbetering heeft geleid tot de ontwikkeling van een online KAM-managementsysteem.

De webapplicatie is opgebouwd op basis van de uitgangspunten van de ISO 9001:2015 en de VCA**. Door de toegepaste High Level Structure (HLS) is ons KAM-managementsysteem eenvoudig aan te vullen met andere normen.

Een pragmatische aanpak en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kernwaarden voor onze organisatie. Onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Maak kennis met ons team:

 

Casijn is marketing en operationeel manager bij KAM Interactive. Naast zijn studies bedrijfskunde en marketing heeft hij gewerkt voor een administratiekantoor en een KAM-Adviesbureau. Hij heeft meerdere KAM-opleidingen gevolgd. Casijn houdt zich bezig met de marketing activiteiten, begeleid de grotere accounts en ondersteunt daarnaast de backoffice.

 

Jolanda is medewerkster bij KAM-Interactive. Na haar studies bedrijfsadministratie en commerciële economie heeft zij gewerkt in diverse administratieve functies. Jolanda houdt zich bezig met administratie en de backoffice ondersteuning van KAM-Interactive

 

Deze personen worden ondersteund door een groep van KAM-adviseurs, milieu-/veiligheidskundigen, auditoren, automatiseringsdeskundigen en webdesigners.